Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında

2 posters

:: Multimedya :: Videolar

Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında Empty Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında

Mesaj tarafından Elly Perş. Şub. 09, 2012 8:19 pm

Kellan Lutz radyo programına katıldı ve Robsten ile ilgili bir hayranda soru geldi. Videoda izleyebilir, metnin kalanında çevrilmiş halini okuyabilirsiniz.

Soru:
Rob ve Kristen ilişkilerinde ciddi mi ilerliyorlar ve evleneceklerini düşünüyor musun?

Kellan Lutz :
Biliyor musun, onlarla bunu biraz bile konuşmuş değilim. Bu gerçekten benim cevaplayabileceğim bir soru değil. Çünkü onları o kadar da tanımıyorum... Ama ne zaman onları görsem oldukça sevimli görünüyorlar ve delicesine aşık gibi. Kim bilebilir ki... Onlar için en iyisini umuyorum kesinlikle.

Çeviri: Twilightfan FD - Elly

Elly
Elly
Admin
Admin

Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında Empty Geri: Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında

Mesaj tarafından Mikli4 C.tesi Şub. 11, 2012 12:06 am

Ay ay ay ay :B
Sırıtıyorum şu an. Evet kesinlikle delicesine aşıklar.
Teşekkürleer Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında 757762 Katıldığı Radyo Programından Kellan - Rob ve Kris Hakkında 367241
Mikli4
Mikli4
Cullen
Cullen

- Similar topics

:: Multimedya :: Videolar