LA'de Kamp Yapan Hayranlar Kellan ve Christian'a Sorulmuş Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

LA'de Kamp Yapan Hayranlar Kellan ve Christian'a Sorulmuş Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LA'de Kamp Yapan Hayranlar Kellan ve Christian'a Sorulmuş

:: Genel :: Haberler

LA'de Kamp Yapan Hayranlar Kellan ve Christian'a Sorulmuş Empty LA'de Kamp Yapan Hayranlar Kellan ve Christian'a Sorulmuş

Mesaj tarafından nessie!! Paz Kas. 13, 2011 6:17 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Los Angeles’ta 1.000’den fazla Twilight hayranı pazartesi günü düzenlenecek olan “Şafak Vakti” prömiyerini bekliyorlar.

Peki Şafak Vakti oyuncuları Twi-hard’ların çadır kentleri hakkında neler düşünüyorlar?

Access Hollywood, Nylon Guys Kasım Konusu Partisi, kırmızı halısında Kellan Lutz ve Christian Serratos’u yakalamış.

“Gerçekten çadır kente gitmek istiyorum.”diye bildirmiş Kellan Access Hollywood’a. “Arkadaşlarım ‘Nokia Theatre’da bir haftada iki prömiyere katılarak rekor kıracağımı’ söylediler.” Hatırlatma olarak söyleyelim Immortals’ın prömiyeri henüz yapıldı. Filmde Kellan genç bir Poseidon’u canlandırıyor.

“Çadırkentle ilgili duyumları bir saat önce aldım. Hayranların şimdiden orada olduklarını bilmiyordum.”dedi Christian. “Bu tür şeyleri diğer filmler için de yaptıklarını biliyorum ama şimdiden orada olmaları çok müthiş ve destekleyici bir şey.”

Çeviri: Elly
nessie!!
nessie!!
Nirvana

- Similar topics

:: Genel :: Haberler