BD Setten Yeni Haberler: Mackenzie Setin Neşesi!
+3
RobSten
lincolngamze
Elly
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BD Setten Yeni Haberler: Mackenzie Setin Neşesi!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kaynak:NessieMackenzie: Kaynağın anlattığına göre...
"Mackenzie'nin girdiği ortamı ışıldatmasına bayılıyorum. Eğer uzun bir gün olduysa ve herkes yorgunsa, o ortaya çıkıyor. Ve onun atmosferi değiştirdiğini rahatlıkla söyleyebiliyorsunuz.Robert ve Kristen'in oluşturduğu aile tablosu ekranda harika görünecek. Biliyorsunuz onların arasında özel bir bağ var. Mackenzie de onlara çok benziyor ve onunla birlikte çalışmaktan hoşlanıyorlar. Bunu kolay bir şekilde yapıyorlar. Aralarında şakalaşmaktan çok hoşlanıyorlar. Özellikle Robert. 'Kızım' kelimesini kullanmayı çok seviyor. ( ) Onu, Mackenzie'ye bazı kelimeleri öğretirken duydum. Aksanıyla ve herşeyiyle öğretmeye çalışıyordu,. Çok eğlenceliydi. Kristen nihayet 'Miley Cyrus' takıntısını paylaşacak birisini buldu. Ve hepsi hayvanları seviyor. Yani bu konu hakkında da sıklıkla konuşuyorlar. Tatlılık her yerde. Fakat onu herkes seviyor. Yaşına göre oldukça zeki. Sette bir ufaklığın dolaşması çok iyi."
Çeviri: Elly
==> Robert sen beni öldüreceksiinnn!!! Sempatik herif yahu... Ne kadar doğrudur bilemiyorum ancak aksan olayı beni bitirdi. Ve tabii Miley Cyrus... =) Kızım... =)
Kaynak:NessieMackenzie: Kaynağın anlattığına göre...
"Mackenzie'nin girdiği ortamı ışıldatmasına bayılıyorum. Eğer uzun bir gün olduysa ve herkes yorgunsa, o ortaya çıkıyor. Ve onun atmosferi değiştirdiğini rahatlıkla söyleyebiliyorsunuz.Robert ve Kristen'in oluşturduğu aile tablosu ekranda harika görünecek. Biliyorsunuz onların arasında özel bir bağ var. Mackenzie de onlara çok benziyor ve onunla birlikte çalışmaktan hoşlanıyorlar. Bunu kolay bir şekilde yapıyorlar. Aralarında şakalaşmaktan çok hoşlanıyorlar. Özellikle Robert. 'Kızım' kelimesini kullanmayı çok seviyor. ( ) Onu, Mackenzie'ye bazı kelimeleri öğretirken duydum. Aksanıyla ve herşeyiyle öğretmeye çalışıyordu,. Çok eğlenceliydi. Kristen nihayet 'Miley Cyrus' takıntısını paylaşacak birisini buldu. Ve hepsi hayvanları seviyor. Yani bu konu hakkında da sıklıkla konuşuyorlar. Tatlılık her yerde. Fakat onu herkes seviyor. Yaşına göre oldukça zeki. Sette bir ufaklığın dolaşması çok iyi."
Çeviri: Elly
==> Robert sen beni öldüreceksiinnn!!! Sempatik herif yahu... Ne kadar doğrudur bilemiyorum ancak aksan olayı beni bitirdi. Ve tabii Miley Cyrus... =) Kızım... =)
Elly- Admin
Geri: BD Setten Yeni Haberler: Mackenzie Setin Neşesi!
Zaten tersi olsa şaşardım yav. Yani Robert çocukları sevmediğini söylemişti ama bu velet sevilmeyecek gibi değil ki :) Kristen 'ıma fazla yaklaşmasın, Taylor 'a da.
lincolngamze- Admin
Bencede çok tatlılardır ya.Robert'ın 'Kızım' demesi falan ne hoşş.Teşekkürler :)
RobSten- Yenidoğan
Kıskanıyorum ya
Teşekkürler:)
Teşekkürler:)
sunny- Vejeteryan
Robert daha önceden çocukları sevmediğini söylediği için ben Mackenzie'den hoşlanmayacağını düşünmüştüm ama hiçte öyle olmamış,hemen uyum sağlamışlar birbirlerine.Çok sevindim gerçekten birbirlerini sevmelerine (: Teşekkürler (:
sunshine- Vejeteryan
Kim bilir nasıllardır ya merak konum doğrusu. :) Paylaşım için teşekkürler Tuba Abla..
Sheilarp- Vejeteryan
O set ortamında bulunmayı isterdim=)
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Rebellious- Yenidoğan
Similar topics
» Setten Yeni Haberler! - Kurt Çekimleri!
» Setten Volturi ve Savaş Çekimlerinden Haberler! (19 Aralık - Yeni!)
» B.D. Setten Haberler: Baton Rouge Çekimleri Bitti, Yeni Rota Belli!
» Setten Haberler: 29 Mart
» Breakin Dawn: Setten Haberler
» Setten Volturi ve Savaş Çekimlerinden Haberler! (19 Aralık - Yeni!)
» B.D. Setten Haberler: Baton Rouge Çekimleri Bitti, Yeni Rota Belli!
» Setten Haberler: 29 Mart
» Breakin Dawn: Setten Haberler
1 sayfadaki 1 sayfası